Ce pot sa va spun despre excursia noastra in Tara Hategului?
Au fost 3 zile minunate

– socializare, drumetie si vizitare in zona (cetatea Sarmisegetuza, castelul Nopcsa, Geoparcul Tara Hategului – muzeul, Biserica din Densus) – alaturi de Mihai, insotitorul grupului care ne-a prezentat o multime de informatii si detalii despre locurile prin care am trecut si le-am vizitat. Pot spune ca am fost de doua ori norocosi o data sa-l avem de ghid pe Mihai si a doua oara - sa fie in grup si un profesor de istorie – s-au completat reciproc – un adevarat “ regal” de date si informatii despre istoria tinutului.

Traseul (etapa) din Via Transilvanica dintre Sarmisegetuza si Malaiesti a fost minunata – peisaj de toamna, un soare bland, aer curat si o atmosfera destinsa de prietenie.
In toate aceste 3 zile m-am simtit extraordinar de bine – natura, glumele si voi !!

Chiar si drumul pana acolo a fost frumos. Desi am avut de mers aproape 400 de kilometri a fost totusi placut – soseaua libera si in buna stare – insotiti de culorile toamnei – iar valea Jiului – o minunatie, drumul foarte bun, cu peisaje spectaculoase la fiecare cotitura.
Va las cateva fotografii si sa ne revedem cu bine !